Heesterveld-01.jpg

Container Paviljoen Heesterveld

Gebouw Heesterveld, van Ymere, zal de komende vijf jaar gebruikt worden als broedplaats. Het gebouw zal woonruimte bieden aan kunstenaars, maar ook expositieruimte en creatieve horeca. Op de hoek van het gebouw, grenzend aan de metrohalte Bullewijk zal een grand-café, Bunkaffa worden ingericht.

De beschikbare ruimte wordt geheel gestript. De gevel wordt op verschillende plaatsen doorbroken om licht in het interieur te brengen. Er wordt een nieuwe lichte verdiepingsvloer in gehangen met verschillende vides. De wandafwerkingen van de voormalige woningen blijven intact. Alle toevoegingen worden in staal en hout gematerialiseerd.

programma:
locatie:
status:
fotografie:




 

Container paviljoen Cafe
Amsterdam
Opgeleverd
Ruimtes in beeld

© Solid Architecture &
Mulders vandenBerk Architecten