top of page
work

Solid Specials

Solid Architecture ontwerpt architectuur, paviljoens, scholen, gezondheidscentra, jongenrencentra, kantoortransformaties, kerken en nog veel meer onder de noemer Solid Specials.

Solid Architecture ontwerpt Specials. 

De projecten die door de jaren heen zijn ontworpen, zijn zeer verschillend van aard. Dat een type gebouw nog nooit door ons is ontworpen is juist een aanleiding om het te doen. Het gaat hierbij niet om wat het programma is maar hoe het programma wordt georganiseerd en hoe dat een meerwaarde kan opleveren voor een project.

Specials zijn projecten die niet in een hokje passen zoals een kinderpaviljoen, een kookpaviljoen, of een slaappaviljoen.  

De specials vormen een veelzijdigheid aan opgaven die zijn geraliseerd en tonen gelijktijdig de kracht van het vertalen van de ambitie van een opdrachtgever, het organiseren van een programma en het verbeelden hiervan tot een krachtige verschijning.  

We werken graag aan nieuwe typen gebouwen en programma's en gaan de uitdaging aan om van elke opgave een uniek en karaktervol project te maken.

bottom of page