top of page
work

Solid Specials

Solid Architecture ontwerpt Zelfbouw. 
 

Solid Architecture heeft veel ervaring met zelfbouw. Er zijn al meer dan 100 individuele woningontwerpen gerealiseerd door heel Nederland. 

Zelfbouw is een unieke kans om je eigen droomhuis te kunnen realiseren. Solid Architecture begeleid zelfbouwer in het proces van de eerste schets tot aan de oplevering. 

Wij ontwerpen duurzame ruimtelijke woningen die mooi zijn en mooi blijven.  

Het zelfbouwproces doorloopt verschillende fasen. Om te beginnen worden de wensen en dromen gekoppeld aan het beschikbare budget.

 

Aan de hand hiervan wordt een schetsontwerp gemaakt. Vervolgens wordt het ontwerp per fase verder uitgewerkt en getoetst aan de regels van het kavelpaspoort, bestemmingsplan en het bouwbesluit. Niet minder belangrijk is de toetsing aan het budget. Niemand heeft wat aan een onbetaalbaar ontwerp.

Het ontwerp wordt volledig in 3D gemaakt waardoor de opdrachtgever tijdens het ontwerpproces in VR door het toekomstige huis kan lopen.

Heeft u zelfbouwplannen en vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Wij kunnen in een eerste gesprek vrijblijvend vragen beantwoorden en aangeven wat de mogelijkheden zijn.

 

bottom of page